111022





Haaaallo fran Cape Coast, igen !

Vi hanger i Cape Coast i helgen igen pa Hans Cottage, ett krokodil Hotell. Saaaa igar klappade vi en krokodil, whaa ! Men de va grymt ! Och idag har vi varit i Monkey Village som ags och ar uppbyggd av ett hollanskt par. De va coolt, apor, krokodiler, ormar o grejer. Gubben var en riktig eldsjal och har bott har i atta ar. I eftermiddag aker vi hem, blir en korthelg for imon ska ja o Anna tvatta vara klader. Ja for det tar ju sin lilla tid. 

Just nu arbetar vi alltsa pa typ ett dagis, Swedru Happy Home School. De har det valdigt fint dar. Rent o fint och dar ar endast barn med foraldrar och familj. Det var valdigt tydligt forsta dagen vi var dar. Barnen tog knappt nagon kontakt med oss overhuvudtaget. De marktes tydligt att de inte ar lika beroende av narhet och karlek som de foraldrarlosa barnen pa barnhemmet var. Ja menar, dessa barn far ju de hemma. Sa jaa, vi satt mest.. De vuxna ar valdigt trevliga mot oss och snalla vilket ar skont. Men just nu kanns de bara som att de far val funka. Vi ska vara dar nasta vecka, sa man far val gora de basta av saken. Seeen ska vi (som allt ser ut nu, hoppas!) alltsa flytta till ett barnhem. Flytta ifran familjen och bo pa ett barnhem. Dar ska vi vara de sista tre fyra veckorna. Jag langtar. En hel manad har da gatt pa att man kant sig obekvam och ouppskattad. Sa jag hoppas verkligen pa detta barnhemmet. Men jag tror det blir bra ! Vi har ju iallafall kul pa helgerna :)

Det ar sa kul att lasa alla kommentarer och Maggan speciellt dina haha :)

Saknar min familj sa otroligt mycket, men blir sa glad nar ni skriver !

Minna
LivraddUnderbart bad i Cape Coast .Var familj. Benjamin, Grace och Ken. Hos oss bor aven en elev, Afori 15 ar.Anna och ZoeSota Ken

Kommentarer
Postat av: Ingrid Asp

Hej Minna!

Vilket otroligt äventyr du är ute på!

Hoppas du har en underbar tid, även om jag förstår att det är tufft och svårt att se så mycket elände.

Var rädd om dig! Kram Ingrid

2011-10-22 @ 16:42:09
Postat av: Morbror

Hej minna, ebba och jag sitter här hemma och tittar på dina härliga bilder och läser dina texter. Verkligen söta ungar! Den äldre damen påminner faktiskt lite om gammel farmor, hehe. Förstår att det är tufft där nere, men hoppas ni får det bra på resten av tiden. Helt klart kommer äventyret bli ett minne för livet. Här hemma flyter allt som vanligt, katrin och jag har i helgen varit på Tomas ledin i Göteborg , lisa har varit i Växjö och shoppat, jeppe hade fest på marmorvägen och Ebba var hos farmor (mormor)

Sköt om dig och många kramar från ebba och morbror, de andra sover men de hälsa säkert också

2011-10-23 @ 08:41:09
Postat av: Sandra

Minnaaaaaa!! Jag läser din blogg flera ggr per dag och hoppas fler bilder och fler texter kommit upp! Så kul att se och läsa!! Ta hand om dig!<3

2011-10-24 @ 00:15:44
Postat av: Pia Svensson

HEJ!!! Spännande att läsa om ditt äventyr. Förstår att kulturchocken är stor, tror inte man kan förvänta sig uppskattning på samma sätt som i Sverige. inte heller struktur. Man hade ju hoppats att de som styrt upp er resa haft bättre koll på vad ni ska ha för uppgifter. Förstår att du med ditt stora hjärta lider av att inte kunna få ge av det<3 Tur att du har en bra vän iaf:)Dina bilder är fantastiska och jag hoppas å tror att du kommer att bära dessa månader i ditt hjärta som en livserfarenhet utöver det vanliga<3 Håller tummarna för att resten av resan blir bättre/ många kramar Pia.

2011-10-24 @ 10:43:05
Postat av: Maggan Rosenberg-Key

morsning!!

Lite avundsjuk är jag allt!!Helgen fullt med folk. Extra mamma, bror, son ,sambo och vi +lite fler gäster. och 4 hundar, Varit på 2 timmars loppis på Slussen i lagan dit bör du åka billigt och bra grejor .Köpt n turkos brödrost till Linn 40;- Bra pris. Varit på Gräddhyllan och åt lunch.

+Goda middagar här hemma ,bla Lamm.I morgon håller jag tummarna för Linn,då tentar hon.Linn har klarat de andra tentorna, Bra gjort. Gustav åker till henne på lördag.

Vill du Vikka hos oss 28 nov till 5 dec. Madde ska till Egypten. Kram och sköt om dig.

MAGGAN

2011-10-25 @ 23:32:18
URL: http://minnaghana.blogg.se/
Postat av: Mamma

Hej Gumman. Vad söt han var i sin sverigebody. Härligt att titta på dina bilder. Vilken fegis du är som "bara" klappade svansen. Sköt om dig kram Mamma

2011-10-26 @ 13:07:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0